2010 års resumé



Jag tänkte ta kort och enkelt vad jag har gjort under mitt 2010. Detta kommer här!
Januari:  Hela familjen upp till Idre fjäll och gled i backen under en fantatisk vinter.
Februari:Pappa och jag åkte och kollade på allsvenskan i bandy mellan vetlanda och sirius (tror att det var det iallafall). Syrran fyllde 17 år. Jag och 2 tjejkompisar flytta ihop i en 4,5 i Halmstad.
Mars: Välkommande min efterlängtade 20 års dag och har nu gjort systemet orsäkert. Såg 2 stycken biosuccér enligt min mening Avatar i 3D och Alice i underlandet. Vilket nu är 2 av mina favorit filmer.
April: Värmen börjar stiga och stranden blev ett måste, inte sola utan bara njuta av havet. Begav mig till jönköping där min kusin och hans tjej bodde. Var i gränna bland annat och köpte med mig lite polkagris stänger med mig hem. Träffade min kille på en förfest.
Maj: I maj hände de inte så himla mycket, mest plugg till tentor och projekarbeten så jag höll mig i alla fall sysselsätt. Mimmi och Henke gick på Henkes studentbal även de gjorde Trac. 
Juni: Invigde mitt så kallade "sommarlov" med grillning och lite findricka på stranden och tillbringade sen många timmar där. Trac tog studenten och även Henke så det var bara att fira på. Tracy och jag stack till Westcost riot och såg Flogging molly och rise against bland annat. Jag började sommarjobba på hemtjänsten i hultsfred för andra året. Jag lyckades få en rejäll bränna denna månad och har än idag kvar mitt brottarlinne =/.
Juli: Jobbade minst sagt nästan ihjäl mig på sommarjobbet och var helt slut. Men när jag var ledig tog jag några avsticker till varberg för att spendera tid med min pojkvän. (det blev officellt i juli).
Augusti:Jobbade intensivt i några dagar på hemtjänsten och sen slutande med att åka till Tjeckiens huvudstad Prag. Där det åts tjeckiska nationalrätter, drack alkohol i mängder bla. absint, så vad staden hade på att erbjuda kulturellt sätt, gjorde en avstickare till kutná hora för att de en kyrka vars innehåll var av ben och massgravar. Vilket fick mig att säga att Prag är en av mina favoritstäder. Högskolan i Halmstads nollning påbörjades i slutet av Augusti.
September: Hade en fantastik roliga 10 dagar då det  var nollning på högskolan. Själv var jag med som sjukvårade och gick runt i lila peruk, limegrön overall och briller. Om det skärde sig var det bara förnamnet. Fick även en ny lägenhet i ett studenthus nere vid stan i Halmstad. Åkte där efter till Agia Napa, Cypren med pojkvännen och solade, badade och snoklade lite. En solsemster helt enkelt.  Testade på Yoga och blev helt såld och är det fortfarande.
Oktober: Gjorde en hel del skolarbeten och sökande efter en veckas praktik.
November: Packade ihop mitt liv i 4,5 lägenheten och flyttade för första gången helt själv till en egen lägenhet. Gjorde då att jag fick lite vuxenpoäng. Killen och jag gjorde våran avgöraden match i bowling för att visa vem som var bäst av oss två.  Åkte upp till Göteborg och gjorde "modell för en dag" grej, vilket slutande med ganska så okej foton. (är alltid jävligt hård emot mig själv).
December: Gjorde praktik på Emlikraften i Mariannelund och fick även åka på en så kallad "besöksdag" som Smålands turism AB hade anordnat. Var och såg lucia med tärnor i st. nikolai kyrkan i Halmstad. Friade jul med tomte,paket och såklart kalle anka. Åkte och kollade på allsvenska i bandy på annandagjul vilket även kallas för klassiska sportdagen! Fick en kusin nu i mellandagarna (oups! detta har jag inte berättat men de kommer nu.) Firar nyår med släkten och får även se min nya kusin. Jag tycker ju egentligen att nyår är överskattat.

Ja, jag som trodde att jag inte hade gjort något speciellt i år. Så bevisar det ju en hel del att jag hade fel. Träffade ju min underbara pojkvän, lärde känna en hel del nya människor, flyttade 2 gånger, festade en hel del. Men Detta är nog  bara början av mitt 20 åriga liv. Nu 2011 blir man äldre och kanske klokare. Vem vet?  Jag säger i allafall GOTT NYTT ÅR TILL ALLA!  Vi ses 2011!!